Det här är 6 hushållsartiklar som människor som inte har använt dem har sina hjärtan på plats, och de som har använt dem köper dem inte en andra gång.Vi stöter alltid på hushållsartiklar i våra liv som annonseras högt och tydligt och 空氣淨化機som folk vill köpa. Men i själva verket är det så att sådana hjärtliga saker ska köpas till hemmet men de ligger i själva verket stilla på sidlinjen – i princip för att aldrig köpas igen.

Jag har stött på så många av dessa produkter att jag först trodde att jag hade köpt fel produkt, men sedan insåg jag att produkten inte var så bra som den var gjord för att vara!

Latexkuddar

Latexkuddarna är inte bara dyra, de är inte床上用品店 heller bekväma att använda.

Själva latexkudden är på den hårda sidan: den känns ganska mjuk, men 口罩den är elastisk. Om du trycker ner den elastiska analysdelen när du sover kommer du att känna dig hård. Efter att ha sovit på en latexkudde över natten var mina öron och mitt ansikte domnade nästa dag.

Den så kallade ”ergonomin” med en hög framsida och en låg baksida verkar också för mig vara skitsnack. Kan nackens höjd vara densamma som axlarnas höjd? Är kuddens höjd densamma när man ligger platt och när man ligger på sidan? Är alla människors axlar och halsar lika höga? Om inte, varför ska latexkuddar vara likadana och inte justerbara?

Massageapparater

Jag har tidigare upplevt en delad massagestol i köpcentret för 20 dollar för 20 minuter, och den är dessutom väldigt bekväm. Jag har funderat på det sedan dess, och sedan tog jag steget och köpte en i mitt eget hem.

I efterhand hade jag fel:

Massagestolar som köps hem är verkligen mycket sällan använda. Även om du använder den en gång om dagen tar det bara 20 minuter – och dessa 20 minuter om dagen kostar nästan 10 000 yuan. Det är lika bra att ta pengarna till massagesalongen på nedre våningen och få dem knådade för hand en stund!

Under den föregående arbetstiden läste jag ännu mer skrämmande påståenden: massagestolar är skadliga för människors hälsa. Eftersom människors längd och vikt för att utföra olika, är akupunkturpunkter, ben, muskelutvecklingsläge också olika. Massagestolar trycker på motsvarande platsinformation är fast, det är lätt att trycka på fel.

Fotplatta av kiselgur

Den var mycket populär för tre år sedan, så det är klart att den var det. Men under de senaste två åren har motståndet ökat. Det verkar som om reklampengarna inte har funnits där under alla dessa år.

Det största försäljningsargumentet för fotbäddar av kiselgur är att de absorberar vatten snabbt, men de är mycket hårda. Endast vatten från skosulan kan absorberas av fotbädden, och den kan inte absorbera vatten som en tygfotbädd som är lindad runt kanten på en toffel.

Kiselgurplattan absorberar vatten som sedan tränger ner till baksidan av plattan. Ryggen är inte ventilerad nära golvet och efter några dagars användning bildas mögel på botten, vilket är mycket äckligt.

Desinfektionsskåp/maskiner

Desinfektionsskåp var först populärt och har sedan dess ersatts av små desinfektionsmaskiner. Men jag har provat det själv och insett att det verkligen inte fungerar!

Principen för desinfektionsskåp/maskiner är i allmänhet UV- och ozondesinfektion, och det finns två huvudsakliga problem med att använda en sådan.

Den första är den dåliga desinficeringseffekten, eftersom den endast avger UV- och ozonstrålar och inte har någon ventilationsfunktion. Hela maskinen är tråkig året runt och jag är rädd att det finns mögel inuti, vilket orsakar sekundär kontaminering av servisen.

För det andra finns det begränsningar för vilken typ av bestick som får användas. Bambusprodukter luktar starkt när de utsätts för ozon och kommer inte ut på flera dagar. Men det vanligaste materialet som vi använder för ätpinnar är bambu.

Möbler av teknisk textil

Soffor, sängar och sängar av tekniskt tyg är ett nytt material som har dykt upp först på senare år. Den har egenskapen att ha ”tygets pris och läderets konsistens”. .

Jag har köpt och använt dem i flera år. Den största känslan är att det är en skitstövel! Teknik är som ”läder”, bara när den är ny. När vi sitter i en technosoffa i några månader märker vi det första problemet med technostoffet – det tenderar att varva.

Det gamla tekniska tyget blir löst och slappt, och ytan bleknar och blir ojämn. För att inte tala om kinesiskt läder, det är helt enkelt ett helt enkelt billigt utseende.

Det är också svårt att ta bort och tvätta hantverksduken, och under avlägsnandet dras och förvrängs den. Tvättprocessen kan göra tyget skrynkligt, silkeslent och i princip omöjligt att tvätta.

Ultrafiltreringsmembran vattenrenare

Det finns två typer av vattenrenare för hushållsbruk: membran för omvänd osmos och membran för ultrafiltrering. Båda har samma pris, men den förstnämnda kräver utsläpp av avloppsvatten när den används, medan den sistnämnda inte gör det.

Du kanske också är intresserad av vattenrenare med ultrafiltreringsmembran! Den omvända osmosemembranens vattenreningsmekanism kastar ju delvis delvis vatten och får dig verkligen att må dåligt.

Om du köper en sådan hemma kommer du att upptäcka att vattenrenare med ultrafiltreringsmembran har en mycket dålig filtreringsnoggrannhet. Ultrafiltreringsmembranvattenrenare kan också filtrera kranvatten till rent vatten, även om det är annonserat.

Men sanningen är att vatten som filtrerats med ultrafiltreringsmembran med hjälp av en vattenrenare fortfarande har producerat kalk efter kokning!

Related article reading:

這12件家居用品看起來不起眼,但實用性很強,非常容易上癮,值得一試

These 12 lazy home life supplies, although these seem an insignificant, but the use of too addictive

Sun in my 5 small appliances, each of them look good and practical, have the same?